Política de privacitat

Responsable del tractament

 

Fundació Privada Scientia

NIF: G64710569

Direcció: c/ Aribau, 240, 7-b, 08006 Barcelona

Telèfon: 932 002 387

Adreça electrònica: info@fistlegoleague.es

Finalitat del tractament

 

Gestionar l’enviament d’informació que  ens sol·liciti i enviar-li newsletters, informació sobre els esdeveniments, activitats, i informació que considerem que pugui ser del seu interès. L’informem que pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, dirigint-se per  escrit a la direcció del responsable de tractament. Si vostre ho retira, els tractament que s’hagin realitzats anteriorment seran sent vàlids.

 

Legitimació del tractament

 

La base legal per al tractament de dades és seu consentiment.

Conservació de les seves dades:  Les seves dades es conservaran per un període de 5 anys , sense perjudici de la conservació que resultes necessària per a la formulació, l’exercici o la defensa de potencials reclamacions i/o sempre que ho permeti la legislació aplicable.

Destinataris de les dades

Les dades podran comunicar-se a entitats vinculades a Fundació Privada Scientia en l’àmbit del foment de les vocacions científiques i tecnològiques, per a les mateixes finalitats referides anteriorment.

Drets de l’interessat

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la cancel·lació o supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. 

Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a  info@firstlegoleague.es.

Igualment, podràs revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions i exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a  

Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain