Col.laboradors FIRST 

 

FIRST LEGO League compta amb el suport d’empreses, institucions, organitzacions i persones que comparteixen amb nosaltres la nostra missió de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a Espanya i el desenvolupament de competències i habilitats necessàries per al seu futur professional.

 

Tots plegats treballem per oferir les millors oportunitats a les futures generacions d’enginyers i científics del nostre país a través de la creativitat, el treball en equip, l’esperit emprenedor, la resolució de problemes i la comunicació; i així, apostar junts pel futur, el talent, la innovació i l’aprenentatge.

ROBOTIX, Dragados, Vodafone, La Junta de Andalucía, Girbau, CIMWORKS, Fundació Naturgy, ACER, Vertix, la Fundación Rafael del Pino i Barcelona Tech City són algunes de les entitats i empreses que s’han unit a la xarxa de col·laboradors FIRST aquesta temporada.

Si estàs interessat en col·laborar, contacta’ns a info@firstlegoleague.es i t’explicarem els diferents programes i formats de col·laboració possibles.

ROBOTIX

ROBOTIX®  és distribuidor oficial especialista en serveis, metodologies i productes de LEGO® Education. Pels que creuen en l’aprenentatge pràctic, ofereix solucions que desperten l'interès per les STEAM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) des d'infantil fins a secundària i el foment de les habilitats del segle XXI.  

 

És l’únic distribuïdor autoritzat a Espanya d’inscripcions i materials FIRST LEGO League i col·labora destinant part dels seus beneficis a sostenir els seus programes.

robotix.cat

Dragados

Dragados és una de les principals empreses de construcció dins del Grup ACS, una referència mundial en la indústria de la construcció i el desenvolupament d'infraestructures tant civils com industrials, amb més de 70 anys d'activitat. Està especialitzada en estudiar, projectar i executar qualsevol infraestructura de l'àmbit civil i l'edificació, amb especial atenció en aquelles més singulars per la seva complexitat tècnica, procediment constructiu, envergadura o elevat grau d'especialització. Les nombroses fites assolides al llarg de tot aquest temps avalen la trajectòria professional de l'empresa en la qual destaquen les realitzacions dutes a terme en l'àrea de les infraestructures del transport, de les obres hidràuliques i de les obres subterrànies pel que fa a l'àmbit de l'obra civil. Al sector de l'edificació, l'especialització queda patent en la realització de grans projectes d'edificació no residencial.

dragados.com

LOGODRAGADOS356x178.jpg
Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain