FIRST LEGO League Explore: 

Com resoldre el Repte

Cada temporada FIRST LEGO League Explore llança un nou i emocionant desafiament per motivar la creativitat dels nens i nenes que busquen solucions a través del pensament crític i la imaginació. El repte es resol amb:

Una Maqueta LEGO
Els equips identifiquen un problema real relacionat amb el desafiament i aprenen sobre màquines simples, construint una maqueta, de 76x38cm de base, amb LEGO WeDo, peces i motors de LEGO, de forma original i creativa, que faci referència a la solució que ells han trobat al problema plantejat.

Un Pòster il·lustratiu
Els equips aprendran a presentar la informació a través d’un pòster il·lustratiu que mostra tot el que han après, l’aventura FIRST LEGO League Explore, els llocs visitats, la maqueta que han construït, o allò amb el que més han gaudit.

Valors FIRST LEGO League Jr.

Mentre els equips desenvolupen la Maqueta i el Pòster, integren els Valors FIRST. Els Valors són el pilar fonamental de FIRST  i els que el distingeixen d’altres programes del seu tipus. En adoptar aquests valors, els participants aprenen que la competència amistosa i benefici mutu no són objectius diferents, i que el respecte als altres és la base del treball en equip.

A més, FIRST incorpora 2 termes en els valors propos:

  • Gracious Professionalism™  (Cortesia Professional): fomentar la feina ben feta, tant pròpia com dels altres, valorar els altres i respectar tant els individus com la comunitat.

 

  • Coopertition™ (Coopertició = Cooperació + competició): competir, ajudar i aprendre dels altres companys, equips i entrenadors.

Els equips treballen durant un mínim de 6-8 setmanes guiats per un entrenador adult, per resoldre el desafiament, vivint la competició amistosa, el respecte cap als altres i el treball en equip, valors fonamentals de FIRST LEGO League Explore.

Calendari de la temporada

Juny

Obertura d’inscripcions. Inscripcions obertes!

Agost

Alliberament del Repte FIRST LEGO League Discover i publicació de la documentació del repte en aquesta web

Setembre

Enviament de materials per a la preparació del Repte

Novembre

Tancament de les inscripcions FIRST LEGO League Discover

Gener-Febrer

Celebració dels esdeveniments FIRST LEGO League Discover

Marzo

Celebració Gran Final FIRST LEGO League Espanya. 

Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain