FIRST Tech Challenge:

​Com resoldre el Repte

Cada temporada FIRST Tech Challenge convida als equips a descobrir la diversió i l’emoció per la ciència i la tecnologia proposant un repte global relacionat amb un problema del món real.

 

A l’edició 2019-2020, el Repte SKYSTONE transportarà els equips a l’Espai. El Repte es resol amb:

El Robot

Els equips dissenyen, creen, proven i programen robots autònoms i operats per controladors. Els robots es construeixen a partir d’una plataforma reutilitzable, funcionen amb tecnologia Android i es programen amb Java.

El Quadern d'Enginyeria

Aquest quadren acompanya l’equip des de l’inici de la temporada. Els jutges revisen el Llibre d’Enginyeria de cada equip per comprendre millor el camí que han fet per arribar al resultat final.

Valors FIRST  Tech Challenge


Mentre els equips dissenyen y programen al seu robot, integren els Valores FIRST Tech Challenge. Els Valors són el pilar fonamental de FIRST Tech Challengei els que el distingeixen d’altres programes. En adoptar aquests valors, els participants aprenen que la competència amistosa i benefici mutu no són objectius diferents, i que el respecte als altres és la base del treball en equip. 

A més, FIRST incorpora dos valors propis als Valors FIRST Tech Challenge:

  • Gracious Professionalism™ (Professionalisme Cordial): fomentar la feina ben feta, tant pròpia com dels altres, valorar els altres i respectar tant els individus com la comunitat.

  • Coopertition™ (Coopertició = Cooperació + competició): competir, ajudar i aprendre dels altres companys, equips i entrenadors.

Durant les 10 setmanes de preparació, els equips guiats per un entrenador construeixen i programen a la vegada que recullen en un quadern d'enginyeria els seus resultats de seu treball, que presentaran davant d'un equip de Jutges el dia del torneig. 

Prepara la temporada

Juny

Obertura d’inscripcions. Inscripcions tancades!

Setmbre

Lliberació del Repte FIRST  Tech Challenge i publicació de la documentació en aquesta web

Octubre

Kik off de presentació del Repte

Novembre

Tancament d'inscripcions. Es tanquen 10 setmanes abans del Torneig FIRST Tech Challenge

Febrer

Celebració del Torneig a Fira Vic (Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya - Barcelona)

Col·laboradors FIRST Tech Challenge
Cimworks
Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain