FIRST LEGO League Discover: 

Com resoldre el Repte

Cada temporada es presenta un nou i emocionant Repte, on els equips inicien la seva exploració del món real i comencen a desenvolupar els hàbits d'aprenentatge. 

El Repte es resol amb:

Un model LEGO DUPLO
Els equips construeixen un model inicial relacionat amb el Repte i aprenen conceptes de ciència i tecnologia construint el seu propi model amb LEGO Education Parc STEAM i un pack LEGO DUPLO Six Bricks. 

Quadern d'Enginyeria
Cada membre de l'equip completa un Quadern d'Enginyeria on apunta les seves idees i dibuixos a mesura que avancen en cada sessió. Aquest quadern el comparteixen a l'Esdeveniment quan expliquen tot allò que han assolit. 

Valors FIRST 

Els equips construeixen el seu model, guiats pels Valors FIRST , celebrant el descobriment i el treball en equip, mentre gaudeixen! Aquests valors són el pilar fonamental de FIRST LEGO League Discover i allò que el distingeix d'altres programes de la seva tipologia.

A més, FIRST  incorpora 2 termes en els valors propis:

  • Gracious Professionalism™  (Cortesia Professional): fomentar la feina ben feta, tant pròpia com dels altres, valorar els altres i respectar tant els individus com la comunitat.

 

  • Coopertition™ (Coopertició = Cooperació + competició): competir, ajudar i aprendre dels altres companys, equips i entrenadors.

Els equips treballen durant un mínim de 4-6 setmanes guiats per un entrenador adult, per resoldre el Repte, vivint la competició amistosa, el respecte cap als altres i el treball en equip, valors fonamentals de FIRST .

Calendari de la temporada

Juny

Obertura d'inscripcions. Inscripcions obertes!

Agost

Alliberament del Repte FIRST LEGO League Discover a Espanya i publicació de la documentació en aquest web

Setembre

Enviament de materials per a la preparació del Repte

Novembre

Tancament de les inscripcions FIRST LEGO League Discover

Gener - Febrer

Celebració dels Esdeveniments FIRST LEGO League Discover

Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain