Qui som

Fundació Scientia

 

Fundació Scientia és una entitat sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure les vocacions científiques i tecnològiques a través dels valors de la innovació, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes.

Aposta per integrar els coneixements STEAM en totes les etapes educatives a través de quatre programes específics, que s'adapten a cada edat i ritme d'aprenentatge: FIRST LEGO League Jr. Discovery (4-6 anys), FIRST LEGO League Jr. (6- 9 anys), FIRST LEGO League (10-16 anys); i FIRST Tech Challenge (16-18 anys).

FIRST 

El 1989 Dean Kamen, inventor i emprendedor, fundó FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and technology), una entitat sense ànim de lucre amb la missió d’inspirar als joves l’interès per la ciència i la tecnologia a través de programes innovadors.

 

El 1998 FIRST i LEGO Group van unir les seves forces per crear FIRST LEGO League.

Fundació Scientia s'adhereix al Pacte Mundial de les Nacions Unides

 

Fundació Scientia és entitat signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides, complint amb els Principis i els seus 17 Objetius de Desenvolupament Sostenible en matèria de drets humans, educació i medi ambient.

 

La Fundació actuarà com a agent per a la millora de la societat en l’àmbit del desenvolupament sostenible, el creixement inclusiu i el benestar social.

A més, es compromet a sensibilitzar a tots els participants dels diferents programes amb respecte l’entorn i als problemes reals que aquesta ha d’afrontar diàriament, creant valor compartit i impacte positiu.

 

La Fundación actuará como agente para la mejora de la sociedad en el ámbito del desarrollo sostenible, el crecimiento inclusivo y el bienestar social.

Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain