Esdeveniment #FLLJr_BCN_Scientia - BOOMTOWN BUILD

17 i 18 de juny de 2020

Viu en primera persona el primer Esdeveniment FIRST LEGO League Jr. en format online! 

FLLJr. DIGITAL EDITION TV - Divendres 19 de Juny - 16:00h

Sigueix en directe la cerimònia de cloenda i Reconeixement

Moltes gràcies per acompanyar-nos!

17 i 18 de juny Presentacions dels equips, de 10 a 13 i de 15 a 16:15h.

19 de Juny Cerimònia de Cloenda i de Reconeixement, de 16 a 17h.

Consulta els horaris en el programa. ​

FAQs

Per què un Esdeveniment Online?

Hem estat treballant per a trobar la fórmula adient que permeti oferir-vos l’experiència de compartir i de celebrar tot el vostre aprenentatge, trobar-vos en un espai virtual amb la resta d’equips, i poder tancar la temporada com cal, adaptant-nos a les circumstàncies actuals.

 

Hem de ser un exemple de valors i predicar com a tal: davant d’un repte, busquem i trobem solucions. Som innovadors perquè volem millorar allò que tenim i la situació que ens envolta.

 

Treballem per a garantir una experiència única i diferent. No te la pots perdre!

Com funcionarà l’Esdeveniment FIRST LEGO League Jr.?

Celebrarem 2 Esdeveniments FIRST LEGO League Jr. a través d’una plataforma de videoconferències, els dies 17 i 18 de juny, realizant un esdeveniment cada dia. Els equips presentaran la seva Maqueta  i el seu Pòster Il.lustratiu de 2 en 2, un sol dia i en una única sessió assignada, amb un sol click i en una aula virtual. Cadascun dels Esdeveniments tindrà la seva Cerimònia de cloenda i de reconeixement.

 

Mantindrem al màxim l’experiència de participació en un Esdeveniment FIRST LEGO League Jr. i els equips tindran l’oportunitat de gaudir de les presentacions de la resta d’equips.

Com serà la nostra participació?

El vostre equip disposarà de 10 minuts per a presentar i els Científics FIRST LEGO League Jr. de 5 minuts per a fer les seves preguntes. Acompanyeu la vostra presentació amb fotografies de la Maqueta i del Pòster Il·lustratiu per a poder visualitzar-los amb més detall. Podeu ensenyar el funcionament de la Maqueta amb un vídeo prèviament gravat, o bé a través d'un dispositiu mòbil en directe. 

 

Pel que fa a l’espai, podeu participar al vostre centre educatiu o a casa d’algun membre de l’equip, complint sempre les mesures de seguretat i d’higiene. Recordeu rentar-vos les mans, fer ús de mascareta i mantenir les distàncies de seguretat establertes.

 

Pel que fa a l’equip, podeu trobar-vos físicament en un mateix espai, o bé participar virtualment tots des de diferents ubicacions, connectats a la mateixa sessió. Coordineu-vos per a accedir a la plataforma i fer la vostra intervenció. Si l’equip es troba distribuït en diversos espais, organitzeu prèviament la vostra intervenció i pacteu els vostres torns de paraula.

Com fem la nostra presentació si el material està en un centre educatiu i aquest està tancat?

Feu ús del vostre enginy! Parleu amb el vostre centre i penseu com podeu demanar-los-hi i convèncer-los. De ben segur que trobeu una alternativa. 

Quan es lliuraran les medalles?

Tots els participants rebran la seva medalla de reconeixement i diploma d'equip a l’adreça indicada (1 única direcció per centre).

I recordeu que a FIRST LEGO League Jr. és més important allò que aprenem que allò que guanyem.

Voluntaris

Comptem amb més de 50 voluntaris que ens ajuden a fer que l'Esdeveniment #FLLJr_BCN_Scientia sigui possible:

  • Científics FIRST LEGO League Jr.: valoració de les Maquetes i dels Pòsters Il.lustratius.

  • Coordinadors: suport a les sessions de presentació del equips.