FAQ

A continuació responem les preguntes més freqüents sobre les donacions a  Fundació Scientia 

 

Puc deduir aquesta donació dels meus impostos?

AVANTATGES FISCALS

Pel que fa les donacions, recentment el Reial decret llei 17/20 de maig ha modificat la Llei 27/2014 incrementant en 5 punts les deduccions fiscals aplicables a les donacions directes a favor de la nostra Fundació.

Donacions de particulars

  • Per a les donacions fins a 150 € anuals, recuperareu el 80%.

  • Per a les donacions superiors a 150 € anuals, us tornaran el 35%.

  • Si fa 3 anys o més que feu aportacions a Fundació Scientia, us retornaran el 40%.

Donacions d'organitzacions i empresas

  • Per a les donacions en general es recupera un 35%.

  • Si en els dos darrers exercicis heu donat a la Fundació Scientia (un import igual o superior a l'exercici anterior),es recupera el 40%.

 

Per a reclamar una donació com a una deducció dels vostres impostos, empleneu el formulari que us apareixerà una cop finalitzeu la donació. Per a qualsevol consulta posterior conserveu el vostre justificant de donació rebut per correu electrònic com a registre oficial. El rebreu una vegada finalitzada la donació.

 

Com gestioneu les meves dades?

 Fundació Scientia no compartirà, divulgarà, ni intercanviarà els noms o la informació personal dels seus donants amb cap altra entitat, ni enviarà correus als seus donants en nom d'altres organitzacions. Podeu trobar la nostra política de privacitat completaaquí.

 

És segura la transacció de la meva donació?

Absolutament. La seguretat i confidencialitat de la vostra informació és la nostra màxima prioritat. No vendrem, intercanviarem, ni compartirem la vostra informació personal amb ningú més, ni enviarem correus a donants en nom d'altres organitzacions, i només compartirem informació personal amb el vostre permís exprés per a fer-ho.

 

Rebré un comprovant o factura?

Rebreu un certificat de donació a l'adreça de correu electrònic que ens hàgiu proporcionat en el formulari posterior a la vostra donació. Assegureu-vos de guardar una còpia del vostre certificat per a finalitats fiscals. Si seleccioneu una donació recurrent, rebreu un certificat individual cada mes que es processi la vostra donació.

Tinc més preguntes sobre la meva ajuda, amb qui puc parlar?

Si no trobeu la vostra resposta aquí, ens podeu escriure a info@firstlegoleague.es i us respondrem tan aviat com sigui possible.