Com participar-hi

 1. Creeu un equip de 2 a 4 membres i inscriviu-vos a FIRST LEGO League Jr. Discovery amb l’opció més adequada segons el material que necessiteu.

 2. Un cop alliberat el Repte, rebreu el Model d'Inspiració, juntament amb el Manual de l'Entrenador i els Quaderns d'Enginyeria per a poder preparar i afrontar el Repte amb èxit i diversió. 

 3. Prepareu-vos amb l’equip pel Repte. Recomanació de mínim 4 setmanes.

 4. Inviteu les famílies per a compartir la vostra experiència. 

 5. Participeu en un Esdeveniment de Celebració FIRST LEGO League Jr. Discovery -en el vostre propi centre educatiu- i compartiu el vistre model de solució al Repte amb altres equips.

El Model

Els nens i nenes treballen junts en equips de quatre amb un set LEGO Education Parc STEAM i un Model d'Inspiració LEGO DUPLO. Els equips col·laboren i es comuniquen per construir junts aquest model. 

En cada sessió, encoratjarem els participants perquè treballin amb els seus companys d'equip, s'escoltin, facin torns i comparteixin idees i construccions, de forma que recullin les seves idees i dibuixos en el Quadern d'Enginyeria.

L'equip i l'entrenador

L’equip estarà format per un mínim de 2 i un màxim de 4 membres, i almenys un entrenador adult. Pot associar-se a un club o organització preexistent, o simplement ser un grup d’amics que vulguin fer alguna cosa impressionant.

L’entrenador organitza i gestiona l’equip. És el contacte entre l’equip i l’organització FIRST LEGO League Jr. Discovery a través del correu electrònic. Treballa amb l’equip durant la preparació i els acompanya el dia de l’esdeveniment. Contacta amb famílies, voluntaris o experts que puguin donar suport a l’equip, per exemple especialistes en la temàtica del repte.

Les claus per ser un bon entrenador:

 • Llegir el Manual de l’Entrenador

 • Trobar el temps òptim de compromís: d'1 a 2 hores setmanals

 • Gestionar el temps i els objectius del grup

 • Motivar i entusiasmar l’equip

 • Predicar amb l’exemple

 • No es requereixen coneixements tècnics!

Inscripció FIRST LEGO League Jr. Discovery

 

Participar en FIRST LEGO League Jr. Discovery té unes despeses d'inscripció associades. La quantitat es destina a cobrir el cost de material necessari per participar i els certificats lliurats durant el dia de l'Esdeveniment de Celebració FIRST LEGO League Jr. Discovery.

Preparació

La temàtica del Repte FIRST LEGO League Jr. Discovery a Espanya es comunica a l'agost. Els equips disposen de 4 a 6 setmanes per dissenyar, construir el seu model i treballar el seu Quadern d'Enginyeria. 

Durant aquest període es preparen amb l’equip davant el Repte de participar en els Esdeveniments de Celebració FIRST LEGO League Jr. Discovery en el seu centre educatiu, celebrats entre gener i febrer.

Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
 • Twitter FLLSpain
 • Facebook FLLSpain
 • Instagram FLLSpain
 • YouTube FLLSpain
 • Flicker
 • Blog FLLSpain