Tornejos FIRST LEGO League

FIRST LEGO League s’estructura en 4 etapes de participació:

microFLL

Les microFLL són petits tornejos autoorganitzats per centres educatius, entitats o associacions on participen un mínim de 2 equips. Les microFLL donen accés als Tornejos Classificatoris FIRST LEGO League.

Com implementar microFLL?

  • Formar equips (mínim 2)

  • Preparar el desafiament al centre  curricularment (com a activitat extraescolar, en temps lliure…)

  • Realitzar el torneig oficial del mateix centre que dóna accés al Torneig Classificatori FIRST LEGO League

Tornejos Classificatoris FIRST LEGO League

Els Tornejos Classificatoris FIRST LEGO League, són esdeveniments emocionants, en què els equips participen per compartir tot allò que han après durant microFLL, presenten els seus èxits i col·laboren entre si, alhora que mostren un esperit de respecte en tot moment.

Aquests tornejos estan organitzats pels Socis FIRST LEGO League (universitats i parcs científico-tecnològics) a tot el territori espanyol i donen accés a la Gran Final FIRST LEGO League Espanya. Els Tornejos Classificatoris FIRST LEGO League se celebren entre desembre i febrer. Les dates de celebració es publicaran en aquesta mateixa pàgina a partir de setembre. 

Gran Final FIRST LEGO League Espanya

Els Premis al Guanyador dels Tornejos Classificatoris FIRST LEGO League donen accés a la Gran Final FIRST LEGO League Espanya, que és la final estatal. Cada temporada se celebra en una ciutat diferent d’Espanya, en col·laboració amb un Soci FIRST LEGO League.

Els premis atorgats en aquest torneig donen accés als Tornejos Internacionals FIRST LEGO League: FIRST Championship i Open Championships. La Gran Final FIRST LEGO League Espanya INTO ORBIT se celebrarà els dies 23  i 24 de març de 2019 a Costa Adeje, Tenerife. 

Tornejos Internacionals FIRST LEGO League

Els Tornejos Internacionals FIRST LEGO League són FIRST Championship i Open Championships. Cada any s'organitzen en diferents ciutats del món i el nombre de places varia!

L'ordre per adjudicar-les està disponible en el Manual de Equip.

OEC FLL Tenerife 2016

Repte Trash Trek organitzat per Fundación Scientia, el Parque Científico y Tecnológico de Tenerife i TF innova Área 2030

 FIRST Championship 2018 Houston - Detroit (USA)

Global Innovation Award

Global Innovation Award és un premi internacional creat per encoratjar i ajudar els equips a desenvolupar encara més les seves solucions innovadores als problemes del món real.

A aquest premi hi accedeixen 20 equips, seleccionats d’entre els 32.000 de tot el món, que han viatjat fins a San José, Califòrnia, per assistir a la ronda de valoració.

L'equip guanyador rep 20.000$, que s'ha de destinar al desenvolupament del projecte premiat o bé a la seva participació en pròximes edicions de FIRST LEGO League.

Per a més informació: info@firstlegoleague.es

Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain